Hvem er vi?

Velkommen til Bosmat ApS

Her hos Bosmat ApS er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af egenproduceret og skræddersyet campertilbehør til VW California. Kundetilfredshed, service og høj kvalitet er hjørnestenene i vores forretning, hvorfor du kan finde vores produkter hos Danmarks største California centre.

Der er mange grunde til, at VW California er vores store passion – den er indbegrebet af frihed, uafhængighed og eventyr i naturen. Vores ekspertise på området er et resultat af mange års erfaring og en dyb forståelse for VW California-livsstilen. Vi er dedikerede til at sikre, at vores sortiment altid er fyldt med nye og spændende produkter for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi stræber efter at levere enestående service og sikre, at vores kunder er tilfredse med deres køb.

Vi vil på sigt udvide vores sortiment, både indenfor VW California segmentet, samt levere skræddersyede måtter og madrasser, til både lastbiler og campingvogne. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi ser frem til at være din foretrukne leverandør af skræddersyede måtter og madrasser i høj kvalitet og en perfekt pasform.