100% pasformsgaranti!

Bosmat. B2B

Responsive Text

Hos Bosmat. ApS bestræber vi os på at opfylde jeres behov til mindste detalje.

Har du en virksomhed som du kunne tænke dig at brande med skræddersyede måtter med el. uden indsyet logo/tekst, så er du kommet til det rette sted. Vi har tidligere udført arbejde for campingcentre, bilhuse m.m. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Tøv ikke med at give os et kald så er jeg sikker på at vi kan finde den korrekte kombination af kvalitet, mængde og pris til dig!

Succes igennem partnerskab

Vi kan nu med stolthed annoncere at Bosmat ApS nu er officiel leverandør af høj kvalitets velour måtter til InterCamp A/S også kendt som Camper.dk. InterCamp A/S levere til alle Semler Retail A/S forretninger på tværs af Danmark. Produkterne kan opleves og købes hos diverse VW California centre.

Vi er meget beæret over at de største spillere på markedet har vores produkter på hylderne.

Suppler den høje tyske kvalitet fra Volkswagen, med en høj kvalitet fra Bosmat.

Læs mere

Hvem er Bosmat.

Her hos Bosmat ApS er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af egenproduceret og skræddersyet campertilbehør til VW California. Kundetilfredshed, service og høj kvalitet er hjørnestenene i vores forretning, hvorfor du kan finde vores produkter hos Danmarks største California centre.

Der er mange grunde til, at VW California er en af vores store passioner – den er indbegrebet af frihed, uafhængighed og eventyr i naturen. Vores ekspertise på området er et resultat af mange års erfaring og en dyb forståelse for VW California-livsstilen. Vi er dedikerede til at sikre, at vores sortiment altid er fyldt med produkter af høj kvalitet og spændende produkter for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi stræber efter at levere enestående service og sikre, at vores kunder er tilfredse med deres køb.

Vi vil på sigt udvide vores sortiment, både indenfor VW California segmentet, samt levere skræddersyede måtter og madrasser, til både lastbiler og campingvogne. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning. Vi ser frem til at være din foretrukne leverandør af skræddersyede måtter og madrasser i høj kvalitet og en perfekt pasform.

Læs mere